Novinky e-mailom

Zaregistrujte sa do e-mailového klubu a získajte informácie o výhodných akciách, nízkych cenách a novinkách ako prvý!

Nasledujúce položky sú voliteľné.



Víza India

K letenke Vám zabezpečíme sprostredkovanie víz za zvýhodnenú cenu.

Napíšte nám

 
 

Mena

indická rupie (INR)

Adresa veľvyslanectva SR v zahraničí

Veľvyslanectvo Slovenskej republiky v Dillí - India
50-M, Niti Marg, Chanakyapuri
New Delhi
110021
India
TEL: 0091 11 26889071
FAX: 0091 11 26877941
stránkové hodiny pre verejnosť: pondelok až štvrtok 10.00 - 12.00
EMAIL: emb.delhi@mzv.sk

Adresa konzulátu

INDICKÁ REPUBLIKA
Dunajská 4
Bratislava 1
811 08
Slovenská republika
Tel.: (+421-2) 52 96 29 15 - 8
Fax.: (+421-2) 52 96 29 21
Konzlárne oddelenie: pondelok - piatok 09.00 - 11.00
Email: eindia.consular@stonline.sk
 
 

Na základe vyhlásenia Ministerstva zahraničných vecí  informujeme, že od 26. februára 2016 môžu občania SR za určitých podmienok obdržať indické elektronické turistické vízum, tzv. eTV.

S účinnosťou od tohto dátumu India zjednodušila vízový proces pre občanov SR. Okrem klasického indického víza vylepovaného do pasu môžu občania SR teraz žiadať aj o elektronické turistické vízum (tzv. eTV).
Indická eTV sa významne podobá elektronickému systému ESTA v prípade ciest do USA. Nejde teda o vízum udelované pri prílete, s elektronickým vízom cestujúci už pricestuje.

Systém eTV spočíva vo vyplnení vízovej žiadosti a pripojení fotografie a datovej stránky pasu cez internet, úhrade vízového poplatku prostredníctvom platobnej karty a obdržanie elektronického turistického víza eTV(resp. rozhodnutí o neudelení víz) emailom. Email s informáciou o obdržaní eTV musí žiadateľ vytlačiť a preukázať sa nim pri odbavení ne letisku po príchode do Indie.

Viac informácií, podmienky a vybavenie eTV je možné na stránkach  https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html

Poplatok za vybavenie eTV je 48 USD.

Možnosť obdržania klasického víza vylepovaného vo forme vízového štítku do cestovného dokladu cestujúceho zostátva zachovaná.

Požiadavky pre získanie klasického vylepovaného víza:

Požiadavky:

  • cestovný pas s platnosťou 1 rok od vydania víza
  • 1× vyplnený formulár - TU
  • 1× foto pasového formátu
  • rezervácia spiatočnej letenky
  • výpis z účtu
  • potvrdenie o poistení

S účinnosťou od 15.1.2014 nie je možné podať ani hromadnú žiadosť v zastúpení cestovnej kancelárie, nakoľko pred vydaním víz je potrebné zosnímať biometrické údaje. Každý žiadateľ je preto povinný prísť osobne.

Doba vybavenia víza

1 týždeň od podania na ambasáde

Platnosť víza

6 mesiacov odo dňa vystavenia (viacvstupové)

Poplatok ambasáde

  • turistika: 50 EUR /platnosť víza 6 mesiacov, 80 EUR/platnosť víza 1 rok*
  • tranzit: 25 EUR /platné 15 dní/*
  • administratívny poplatok ambasáde 3 EUR*

Podieľajte sa na zlepšení našich služieb. Píšte svoje podnety priamo riaditeľovi.

Vyhledávání

All intranet Current section


Valid XHTML 1.0 Transitional